Ledsen

Idag sluta våran praktikant Emma som har varit hos oss på
jobbet i en månad .Jag fick en jätte söt blomma från henne idag :)
Tack EMMA !!!



Häromdagen fick jag med ett tråkigt inlägg ;( Vet att man inte ska ta åt sig .
Jag har ju skrivit flera gånger att jag är värde på att skriva och stava men vill endå blogga.
Men känner just nu att jag tar en bloggpaus .

Jag hade det ganska tufft när min mamma och pappa skildes när jag var 13 år gammal
jag valde att bo kvar hos min pappa med 2 yngre syskon som då var 11 och 8 år .
Pappa jobba heltid och jag skötte hemmet tvätt syskon  och osv .Så tyvärr vart skolan lidande ;(
Jag plugga inte tillräckligt hårt ,det var en tuff tid . Men har klarat mig toppen i livet iallefall .
Önska idag att jag pluggt mer ,mer orka inte riktig med det eftersom jag gjorde mammas jobb hemma.
Men jag pyssla även på den tiden då med :)

Så här såg det tråkiga inlägg ut vet att jag inte ska ta åt mig ,men gjorde det tyvärr .


Karolina   om Fredags duking & Namnsdagstårta:

Det kan inte hjälpas! Jag måste få fråga! Jag kan inte låta bli och hade förmodligen inte brytt mig, om jag inte hade varit förtjust i din blogg. Så nu kommer du att tycka att jag är elak, men ....
Varför särskriver du ( och utan konsekvens) i din blogg? Och ... Du vet väl att särskrivna ord i svenskan är ovanligt!?

Du särskriver fredags dukning, men inte namsdagstårta? Och apropå inlägget om Ebbas rum ... vad det OM möblering eller var det en ommöblering inlägget handlade om? Och det är inte de enda särskrivna orden du har med i dina inlägg :-(

Bloggare som inte kan hantera sitt språk, ger folk en chans att göra sig lustiga på er bekostnad.
Dvs folk utnyttjar felaktigheter, som syftningsfel och särskrivning. Man hänger er i andra bloggar och skrattar rått, då man tycker att ni, som skribenter, borde behärska svenska språket!

Jag/man slutar till och med att läsa boken, texten, bloggen, då man inte orkar med stav-, syftningsfel och särskrivningar.

En seriös skribent skulle vara mer vaksam över sitt språk, för att inte tappa läsare! Snälla, försök att vaka över språket, det är en trevlig blogg trots allt.

              
                         

                            Så tar som sagt var en bloggpaus det känns så ledsamt just nu .


                   Lägger in lite bilder på flera dukningar och hoppas det kan insperera någon .
                         Jag kommer att glutta in i alla bloggar som jag gillar iallefall !





                                                Foto Pysseliten
 





Kommentarer
Postat av: Sanna

Ta inte åt dej om det "bara" är stavning och gramatik.

själv är jag dyslektiker och får hela tiden höra att jag stavar fel och i plaserar ord i fel ordning. men strunta i dom, gör något bättre med din tid... pyssla lite till kanske :P

tycker din blogg inspererar jättemycket, tack

2010-07-23 @ 15:31:33
Postat av: Tina(fifi93)

Men gud så larvigt!!!! Ja, inte av dig alltså!! Herrejösses, alla människor kan väl inte vara bäst på allt. Skulle tjejen i kommentaren ovan inte få ha en blogg för att hon är dyslektiker då eller??! Du har ju tom skrivit förut att du inte är världsbäst på att stava, att du gör det här för skojs skull. Det är förmodligen en viktigpetter som inte kan något annat än att läsa och är avundsjuk på allt fint du gör.

Självklart LÄSER jag inläggen, men jag tittar framför allt på alla tips bilder o tips, så inte bryr jag mig hur det är skrivet.

Hoppas du kommer tillbaka snart, eller visar upp dina grejer på SR åtminstone, du lär bli saknad.. :(

Sånt här gör mig så jäkla förbannad alltså!!!!



Ha en trevlig fortsatt sommar!! Bamsekramar till dig!!! Från Tina (fifi93)



Ps, har du fått ngt på posten? Ds

2010-07-23 @ 15:48:45
Postat av: Sabina

SKÄMS!! på dig Karolina.Vad får du ut av att vara så elak? Enligt dina ord måste man tydligen vara perfekt för att vara bra, men det patetiska är att du visar att du själv inte är det genom att visa din elakhet. Pysseliten har själv flera gånger ursäktat sin stavning, trots att vi som följer hennes fantastiska blogg inte bryr oss om det är någon bokstav hamnat fel ibland. Jag kan prata för många av oss som älskar att läsa hennes härliga inlägg där hon delar med sig av hennes fantastiska pyssel och inredningar som ger massor av inspiration till eget pyssel. Karolina, SKÄMS!!!

Pysseliten,jag unnar naturligtvis dig en bloggpaus om du vill det, men jag håller både tummar och tår och hoppas du snart är tillbaka.Räta på ryggen och var mycket stolt över din härliga fina blogg som är sååå omtyckt och glädjer sååå många. Du är fantastiskt duktig och jag vill tacka dig för alla fina idéer och pyssel du delar med dig av till oss andra. Fortsätt med det, det är sååå uppskattat!!! Sköt om dig. Kram

2010-07-23 @ 16:13:48
Postat av: Rebecca Lindberg

Hur fan kan man skriva en sån där komentar?! En blogg är personlig och man får stava precis hur man vill! Ussh jag gillar inte sådana kommentarer, blir riktigt arg! Om personer som inte gillar stavfel läser en blogg så får dom helt enkelt acceptera hur den ser ut eller läsa någon annan blogg. Ta inte åt dig, hon som skrev det där är tydligen helt körd i huvudet! Ussh att det finns sådana jävla människor, hon får ju knappast ut något av det där!



Blir så arg......! Jag hoppas verkligen att hon skäms, fyyyy!!!!!

2010-07-23 @ 16:56:51
URL: http://rebeccadianalindberg.blogg.se/
Postat av: Rebecca Lindberg

Du får inte sluta blogga och absolut inte på grund av en sådan barnslig kommentar, det är många som gillar din blogg och hur ska vi då klara oss utan dig?!



Hoppas att det känns bättre snart, för vi som läser din blogg på riktigt läser den för att få inspiration för att vi är intresserade men även för att du är en så underbart glad person, språket spelar ingen roll! Fortsätt med ditt glada, roliga humör och dina underbara idéer, det gillar vi!



Stora kramar!

2010-07-23 @ 17:01:54
URL: http://rebeccadianalindberg.blogg.se/
Postat av: Malin

Den som har skrivit detta inlägg måste vara en riktigt viktigpetter. Om hon inte tål att du skriver lite fel behöver hon väl inte fortsätta läsa om det stör henne så mycket.



JAG TÄNKER INTE SLUTA LÄSA DIN BLOGG och jag hoppas att du fortsätter blogga trots detta påhopp.



Kram

2010-07-23 @ 17:02:37
Postat av: maud

Håller med alla andra...bry dig inte om den kommentaren...hur många av oss skriver perfekt svenska i våra bloggar...inte jag iaf ;)...fast jag älskade rättstavning så blir inte det grammatiska rätt...men strunt samma jag bjuder på det. Snälla söta fortsätt blogga...älskar din blogg och du inspirerar massor! Kramar!

2010-07-23 @ 17:08:11
URL: http://maudsanglar.blogg.se/
Postat av: Mia

Men åh vilka idioter det finns!! Din blogg är ju så himla inspirerande och stör man sig på stavningar och särskrivning så kan man väl helt enkelt strunta i att läsa den! Jag blir alltid glad när jag ser vad du gör för fina grejer och bryr mig inte ett dugg om hur du skriver!

Fortsätt blogga! :) kram Mia

2010-07-23 @ 17:13:01
Postat av: pysselpralinen

Oh my god! Det var den mest puckade kommentar jag någonsin läst! Varför i hela friden kan någon tro att hon har rätt att häva ur sig något sådant?

En blogg är ju ens egen personliga kreation där man får och kan skriva precis vad man vill, hur man vill och om vad man vill. Märklig människa som inte förstår det och som tror sig ha rätt att ens kommentera något om det.



Jag blir lika förvånad varje gång jag märker att en människa medvetet säger något för att sätta dit någon/platta till någon/trycka ner någon. Jag förstår det inte och jag blir upprörd för din skull. Jag skulle också blivit ledsen. Det är ganska intimt att blogga, man skriver ofta om sina innersta tankar och åsikter. Men att få kritik för något så fjuttigt som särskrivningar i en blogg som din, som är så fylld av kreativitet, kraft, glädje och finhet tycker jag är fullkomligt obegripligt. Jag håller med föregående "talare". Fortsätt blogga!

2010-07-23 @ 17:24:08
URL: http://pysselpralinen.blogspot.com
Postat av: Madeleine

Blir så otroligt ledsen av att läsa det här... Älskar din blogg och vill verkligen att du fortsätter!

Det är lätt för mej att sitta här och skriva att du inte ska ta åt dej och skita i denna präktighetshäxa, det förstår jag att du gör, man blir sårad.

Jag håller tummar och tår för att du ändå väljer att fortsätta blogga och komma med dina underbara tips i denna fantastiska blogg!

2010-07-23 @ 17:55:06
URL: http://madeleinebergman.blogspot.com
Postat av: Emmalill

Men vad i h*****e. Förlåt mig, svär nästan aldrig. Men det här är ju rent ut sagt det löjligaste och dummaste jag hört. DU ÄR UNDERBAR, OCH DIN BLOGG OXÅ!!!!! Skit i den jäkla männsikan som inte vrkar ha ett liv, som har tiden över att störa sig på petiteser (hur DET nu stavas)Det är ju bara för henne att skita i o läsa bloggen om hon tycker det är så jobbigt. DEt är DIN blogg du skriver väl vad du vill och hur du vill. Jag älskar den, har absolut inga problem med att läsa det du skriver. Hela din härliga energi lyser igenom i allt du skriver. Hon och vi borde tacka dig för att du vill dela så mycket med oss.

Och jag är asa dålig på att stava, men som sagt de e ju frivilligt att läsa så då bry jag mig inte.



MASSOR; MASSOR med kramar till dig

2010-07-23 @ 17:56:31
URL: http://emmalill.blogspot.com
Postat av: Helene Langborg

Snälla sluta inte!

Ta inte åt dig av sån idioti!



Hon har nog ett väldigt tråkigt liv.



Jag har fått tråkiga kommentarer om mitt miljöintresse i stil med att det vi enskilda gör är en droppe i havet mm. mm.



Jag försöker strunta i det och tycker du ska lyssna på alla som vill att du fortsätter.



Kram Helene

2010-07-23 @ 18:02:42
URL: http://langborgsullevidal.blogspot.com
Postat av: Gullis

Jag känner med dig och förstår att du känner dig stött och sårad av Karolinas kommentarer! Jag är själv Dyslektiker och får dagligen påhopp och kommentarer, men jag lär mig dagligen hur saker stavas, särskrivningen hitt och ditt orkar jag inte med... Det är ju liksom en del av ens personlighet!

Din blogg förhöjer min och många andras dag med fina bilder, härliga och inspirerande pyssel och att allt e personligt skrivet, det är ju endå en blogg (nutidens dagbok) som du så gladeligen vill dela med dig. Jag hoppas och ser fram emot att du snart fortsätter med ditt bloggande! Varma styrke kramar från en som gillar dig som du e!

Ett tips som jag brukar göra är att sätta texten i ett world document då kan den hitta ev stavfel mm.

2010-07-23 @ 18:25:35
Postat av: Bodil

Snälla du sluta inte blogga på grund av denna idiotiska insändare. Förstår att du tycker det är tråkigt, det hade jag också gjort, men skit i den. Kommentaren var både lång och jobbig att läsa. Mycket värre än dina få stavfel. Låt inte detta stoppa dig. Jag älskar din blogg. Många kramar.

Bodil

2010-07-23 @ 18:25:52
URL: http://bodilblog.blogspot.com
Postat av: Camilla

Nu måste jag säga nåt...

Vilken JÄVLA DUM MÄNNISKA. Det bara koka i mig...

JAG har aldrig märkt att du särskriver, eller vad det hette.

Jag, precis som du bloggar för jag tycker det är kul. Och att det är kul att visa upp om man gjort eller köpt nåt nytt.

Jag är usel på att stava och glömmer ofta bokstäver och ord.

Och precis som du påpekar jag det i bland.

Och låt fan ta den som skulle gnälla, då behöver dom inte läsa.

Tror jag har gjort nåt inlägg här innan, och gillar verkligen din blogg och ditt pyssel.

Du är så grymt duktig...

Så snälla, bry dig verkligen inte om den där dumma, dumma DUMMA människan.

Så jävla onödigt av henne. Fy fan.

Förlåt att jag svär.... :)

Var i stället stolt över hur duktig du är på pysssel.

För det lär INTE den människan vara.

Kram!!

2010-07-23 @ 18:48:28
URL: http://camillos.blogg.se/
Postat av: Linda

Det var det mest korkade inlägget jag har läst på länge! En blogg är personlig och där skriver man precis hur man själv vill.

Jag älskar din blogg och bryr mig inte om ifall det finns stavfel eller liknande.

Nä skit i den tråkiga människa som inte har annat vettigare för sig än att gnälla.

Kom snart tillbaka kära du. Tusen kramar // Linda

2010-07-23 @ 18:50:14
URL: http://www.familjennielsenblogspot.com
Postat av: Maria

Har följt din blogg länge och har aldrig reflekterat över det.....skit i den där hon verkar ju ha lite göra....GO ON GIRL!!!

2010-07-23 @ 19:17:43
Postat av: vita_margarita

Jag läser din blogg ofta, ofta och tycker så mycket om din fantasi, din skaparkraft och din uppenbara kärlek till livet.



Låt aldrig någon trampa på dig!! Du är värd så mycket.



Att försöka se människan kan ibland vara svårt för en del. Uppriktigt sagt: skit i dem!!!

2010-07-23 @ 19:30:19
Postat av: Ann

Hej på er bloggare, och Eva.

Det finns alltid människor som gillar att trycka ner andra, att sprida sin negativitism runt sig. Vad som är bra för oss då, är att vi inte behöver bry oss om Karolina alls. Antagligen är hon en ensam, pessimist som inte har annat att göra än att klanka ner på andra människor. Jag brukar säga till mina egna barn och till mina elever: Har du inget snällt att säga - säg inget alls då tack. Det gäller många människor. Eva - du är fantastisk, du inspirerar så många människor, mig inkluderad - det betyder att du gör något bra. Nähää - dålig på att stava.....säger inget alls om dig som person, däremot om man öppnar käften och får andra människor att må dåligt då säger det desto mer om hur man är.

Heja dig Eva, blogga fett - du är guld guld och fina väggträd värd :)



Kramar ifrån Ann/Gnugge

2010-07-23 @ 19:36:07
Postat av: Katarina

Meen herreGud..

Har den människan inget annat att göra än gnälla. Tycker HON ska börja PYSSLA i stället...J A idiot.. Och snälla du ta ingen PAUS hur ska de då bli för oss andra, som läser för att vi gillar din blogg.(Hon skulle nog vilja ha en egen populär blogg själv) hihi..

Sen undrar jag om hon inte förstått att du är en vanlig arbetande pysslare, som lyckats bra. De verkar ju nästan som hon tror att du är SKRIBENT!!!!

Fortsätt blogga för vår skull och DIN och SKIT i såna där avundsjuka människor.....

Hälsningar en BRYNÄSARE heja heja heja pysseliten...

2010-07-23 @ 19:37:32
Postat av: Pia

Eva det finns allltid människor som måste trycka ner andra för att själva känna sig duktiga.Jag som känner dig privat som en varm,genomsnäll,omtänksam person bryr mej inte ett skit om du stavar fel eller inte och vem fan har tvingat surkärringen att läsa bloggen?

2010-07-23 @ 19:51:17
Postat av: Maria

Brukar aldrig kommentera bloggar men läser ofta din blogg och tycker det är jättetråkigt att du tar en paus för att en avundsjuk, missunnsam person inte kan tänka tyst. Skulle förstå kommentaren om bloggen handlade om svenska språket men inte i en inredningsblogg, är ju innehållet och bilderna som är det viktiga.Hoppas du snart kommer tillbaka.

2010-07-23 @ 20:03:15
Postat av: Nina

Men herregud vilket folk utan liv det finns! Bry dig inte alls om vad den perfekta människan utan liv skriver, din blogg är min insperation (säkert felstavat....men jag bryr mig inte!)

2010-07-23 @ 20:06:13
Postat av: Jessica

Nej, ta inte åt dig! Jag håller med alla andra som kommenterat här ovan. Särskrivning hit eller dit,det är ju det du skriver om som jag gillar! Så ta en paus om du behöver det, men sluta inte då du ger så mycket inspiration till mig och många med andra. Stor kram till dig!

2010-07-23 @ 20:13:29
URL: http://rostberg.blogspot.com
Postat av: Maria

Inte ska du ta åt sig av en sån idiotisk kommentar!! Din blogg är helt underbar och jag har aldrig ens tänk på nått stavfel eller nått annat fel för den delen. Stå på dig och jag hoppas att du återkommer!!

Kram på dig

2010-07-23 @ 20:24:03
URL: http://cupcake.blogg.se/
Postat av: Skoogstrollet

Usch, nu blir även jag upprörd. Jag har visserligen arbetat som lärare och visst SER jag stavfel och konstiga särskrivningar i texter och kan ibland ställa mig frågande till vad som menas när språket ger tokigheter. Om jag nu måste veta kan jag ju hellre ställa en fråga om jag verkligen vill veta än klanka ner på någons språk. Ingen är ju perfekt så vi skapar ju alla små skrivfel ibland och har man då dessutom någon form av skrivsvårigheter så gör det inte saken lättare.



Om nu alla bloggar måste vara perfekta som denna människa tycker hur mycket inspiration skulle vi andra då få? För då hade inte många vågat skriva. För egen del hade jag fullt av meningsbyggnadsfel hela gymnasietiden och inte fick jag lära mig att rätta till dem heller, men efter många års kamp har jag återfått glädjen och tycker det är kul att skriva. Någon skribent blir jag aldrig, men det tycker jag inte en läsare har rätt att begära.



Så snälla du försök se att den här människan har behov av att klanka ner på andra och det har inget med din kreativitet och blogg att göra. Jag skulle istället önska att jag hade din förmåga att duka och inreda vackert, så jag hoppas vi får se dig lika mycket i fortsättningen!

Postat av: jenny

Man slutar aldrig förvånas av andra människors rent ut sagt dumheter. Jag har aldrig tänkt på att du skulle vara dålig på att skriva & stava. Och egentligen spelar det ingen roll. Jag gillar dig & din blogg och jag har då inga svårigheter att läsa & förstå din blogg.

So what om du skriver om möblering istället för ommöblering. Alla med något innanför pannbenet förstår nog vad du menar om man läser resten av texten.

Jag diggar dig & din blogg.Är dålig på att kommentera men besöker dig regelbundet så jag hoppas att du snart är tillbaka. Kommer att sakna dig men på återseende hoppas jag.

Kram på dig.

2010-07-23 @ 20:41:37
URL: http://jennyshus.webblogg.se/
Postat av: madelene

Jag hoppas inte att du ska ta en paus i ditt bloggande. Kollar din sida varje dag man blir så GLAD. Skit i den jävla kärringen.

2010-07-23 @ 20:58:14
Postat av: Helena

Men vad finns det för folk som sitter och tittar efter felstavningar på bloggar???

Jag gör det defenitivt inte för jag vet själv att jag ofta skriver felstavningar ocg grammatiken kommer fel, men vad gör väl det....



Sluta inte blogga för det. Snälla!!!



Kramar

2010-07-23 @ 21:09:48
URL: http://lottiec.blogg.se/
Postat av: sussie

Men nej, inte sluta. Jag som får sån superinspration av dig. Det där med stavningen är väl inte de du ska inspirera om. Det är ju allt de fina du gör. En bild säger mer än tusen ord! Hoppas du fortsätter blogga. :)

2010-07-23 @ 21:20:56
URL: http://pompido.blogg.se/
Postat av: Åse - Interiörguiden

Jag blev så fruktansvärt upprörd när jag läste inlägget, helt bedrövligt! Men söta, rara du, strunta i det! Du har fler vänner som besöker blogg var och varannan dag och som älskar dina inlägg. Du delar med dig av din fantastiska kreativitet och vi är många som vill se mer!



Kram Åse

2010-07-23 @ 21:48:11
URL: http://interiorguiden.blogspot.com/
Postat av: Elvor

Snälla, bry dig inte! Den som klagar är alltid den som har det värst, och lägg ingen energi på dessa människor!

Nej, sträck på dig och gå vidare med din blogg och dina inlägg, de är kanon!

2010-07-23 @ 21:48:58
Postat av: Irene

Strunta i dumt folk och fortsätt att blogga.

Din blogg är toppen och du bjuder på dig själv.

Kram.

2010-07-23 @ 21:49:23
Postat av: Ensamma mamman

Nej va lessen jag blir när jag läser vad du har fått för inlägg. Om man nu stör sig på hur eller vad du skriver är det ju upp till var och en att sluta skriva. Jag skriver fort och missar lite då och då när jag skriver oxå. jag har personligen aldrig tänkt på eller störts av att du skulle stava fel eller något sånt. Det är små saker som jag oftast inte ens märker. Om det nu stör denna människa så mycket kan hon sluta läsa tycker jag. Du är en omtyckt bloggare och en av mina största favoriter så jag hoppas på en kort paus. Jag älskar att titta in i din blogg och läsa om din vardag och dina tankar och självklart inspireras av allt underbart du gör. Man ska ju inte ta åt sig men jag förstår att det är svårt. Många kramar till dig från en trogen läsare som inte tycker att stavning har någon betydelse i en varm och intressant blogg.

2010-07-23 @ 21:49:24
URL: http://mittlilla-kaos.blogspot.com
Postat av: Anna

Skit i henne Eva. Du är bäst och har skapat en jättefin blogg.

2010-07-23 @ 22:22:37
Postat av: Katarina

Hej igen...

Brynäsaren här igen. Jag kolla hennes inlägg en gång till... och va står de där???

JO att som läsare tappar man intresset att läsa bloggar som har stavfel. Så Eva skriv lite bakochfram ett par inlägg...SÅ VA VI AV MED HENNE!!!!!!!

Ha en skön helg. Ser fram mot ditt fortsatta bloggande....



2010-07-23 @ 22:41:24
Postat av: Anonym

2010-07-23 @ 22:43:02
Postat av: Monica

hej, jag som så många andra är väldigt upprörd av den mycket tråkiga kommentar du har fått, det finns faktiskt inte ord!! Det är tragiskt att man som människa kan få bete sig hur som hellst. Mitt råd till dig och anra; är att det nog är mest synd om henne själv. Det måste vara fruktansvärt tråkigt att vara som hon är. Att inte kunna få njuta av en bra blogg (eller annat) med ett leende på läpparna. Utan hon måste av någon anledning leta fel. Tänk er vilket tråkigt liv det måste vara!!!! Så fortsätt blogga och bjud oss andra på härlig insperation och att tillsammans kan vi njuta av livet, med ett leende =) Livet är faktiskt alldeles för kort för nått annat, eller hur!

2010-07-23 @ 22:50:34
Postat av: Lilla jag

Vad tråkigt med negativ energi på bloggen. Men tänk på alla vi som uppskattar din kreativitet och ditt inspirerande pyssle. Jag och antagligen många med mig gillar din blogg!

2010-07-23 @ 22:57:14
URL: http://irenev.blogg.se/
Postat av: Carin

Ja men shit vad onödigt, jag är också mån om språket, men skulle aldrig kritisera ngn annan för det. Ge bloggen ett lösen om det skulle kännas bättre så kan du välja vilka som ska få läsa dina rader utan att anmärka..;) Kraam

2010-07-23 @ 23:02:40
Postat av: Dansbandsfrun

Bästa och härligaste Pysseliten, du har en gåva. Det är att skapa underbara saker och jag vet ingen som pysslar som du. Du fyller oss läsare med inspiration och glädje. Du ger av din tid för att underhålla oss. Vi som har ett hjärta och en hjärna uppskattar detta otroligt mycket. De få som är avundssjuka kan inte låta bli att förstöra, genom att skriva sånt där nonsens.



Jag blir så ledsen att DU blir ledsen, snälla skaka av dig fjant-apor som henne o lägg i högsta växeln igen o visa att det är DIN blogg och där bestämmer DU. Och du skriver hur fan du vill.



En som ÄLSKAR din blogg!!!!

2010-07-23 @ 23:16:47
URL: http://dansbandsfrun.bloggplatsen.se
Postat av: House of Jammi - blogg och webshop

Jag gillar och uppskattar din blogg för alla underbara tips och pyssel. Du är verkligen fantastiskt duktig och påhittig och har ett öga för vad som blir snyggt. För mig är det bilderna och idéerna som framträder, och om språket inte är helt perfekt spelar det absolut ingen roll. Och när allt kommer omkring - vem är helt perfekt? Vem gör allt perfekt? Ingen! Jag förstår att du blir ledsen över kommentaren, men tänk på att det är EN kommentar, och se hur många gulliga positiva kommentarer du har fått. Så snälla fortsätt och ös roliga pyssel över oss!

2010-07-23 @ 23:41:58
URL: http://houseofjammi.blogg.se/index.html
Postat av: Louise

Åh, jag blev lite lack nu när jag läste din blogg! Jag har aldrig kommenterat din blogg, men nu är det på tiden att jag gör det=) Jag gillar verkligen din blogg jätte mycket. Tycker den är jätte rolig att läsa och jag har aldrig tänkt på att det är stavfel o särskrivningar i din blogg. Kanske för att man är så uppsluken i läsandet och alla bilderna så att man inte bryr sej. Som hon som skrev i inlägget om att man slutar läsa en blogg pga av stavfel. Låt henne sluta läsa din blogg då! Dom som inte bryr sej om det läser ju din fanastiska blogg ändå... Fortsätt, fortsätt=) Kram

2010-07-24 @ 00:06:19
Postat av: Annika

Det knyter sig i min mage... Den här personen lider av mindervärdeskomplex och måste ha ett otroligt dåligt självförtroende och som tydligt försöker stärka det genom att hitta fel på andra.

Kära vän (mina tårar rinner) För Guds skull ta inte åt dig sådana kommentarer. Du är unik och har en otrolig begåvning som hon säkert avundas dig. Du vet att vi är många som inspireras av din härliga blogg, snälla, snälla gör inget blogguppehåll utan sträck på dig och känn styrkan inom dig, låt inte andra påverka ditt liv.

En lärare sa till mig när jag var ca 10-11år ” så synd att du stavar som en skata” gick hem och grät, min pappa sa då” skator är mycket intelligenta fåglar, du och jag Annika vi är som skatorna" med denna visdom har jag levt i snart 52år. Jag tog bara till mig det min pappa sa.

Många varma kramar till dig från mig Annika

2010-07-24 @ 01:14:08
URL: http://svartahusets.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Jag blir så ledsen och ARG av att läsa såna kommentarer.Jag har själv en son som är dyslektiker och läsa och skriva är varje dagen en extra börda som tar mycket energi från honom men att hela tiden få honom att fortsätta skriva är inte så lätt då självförtroendet ofta har fått siG små törnar.

Jag tycker din blogg är trevlig och inspirerande och

Vill absolut att du skall fortsätta skriva.SLUTA INTE ATT SKRIVA.

Strunta i vad människor som inte vet vad läs och skrivsvårigheter är.

2010-07-24 @ 07:10:49
Postat av: Maria harrsjö

Fortsätt blogga , det är ju det som är så bra och skönt med bloggandet att vi inte behöver skriva så himla välformulerat och rätt. Vi är ju bara vanliga människor. Din blogg är superbra, snygg och stilren texten är också bra och mycket intressant och inspirerande. Tänker också på att dian bilder alltid är bra!! fortsätt snälla!!

2010-07-24 @ 07:47:44
URL: http://www.landsvagsungar.blogspot.com
Postat av: Gina

SLUTA INTE ATT SKRIVA! Du ser hur många du har bakom dig. Fortsätt och inspirera oss andra.

Kram Gina

2010-07-24 @ 08:28:59
URL: http://stickverkstad.blogspot.com
Postat av: Helen

Förstår att du blir ledsen när du får en sådan komentar.

Men jag hoppas du kan skaka av dig det fort och INTE BRY DIG.

Det är din blogg och du gör vad du vill.

Jag läser din blogg för att jag gillar det du gör och skiter i hur du stavar.

Är själv ingen fena på rättstavning.

Fortsätt i din stil för du har många som gillar det.

Kram

2010-07-24 @ 08:37:04
URL: http://www.stenstromsbloggeria.se
Postat av: clarellis

Ja vad ska man säga om en sådan kommentar, det här är din blogg och du skriver vad & hur du vill och sedan är det upp till var och en om man vill läsa bloggen. Själv uppskattar jag din blogg väldigt mycket och jag tycker att du har en otrolig energi som ger inspiration till mig och många andra. Jag hoppas att du ändrar dig angående bloggpaus.



Kram...Lotta

2010-07-24 @ 08:45:36
URL: http://clarellis-sibbar.bloggplatsen.se/
Postat av: Anonym

Hej kära Eva! Det var en korkad kommentar av Karolina. Som sagt BRY DIG INTE OM DEN! Hon skriver som om hon talar för oss alla och det gör hon definitivt inte! Att vara skribent är någonting helt annat än att skriva på sin egen blogg! Karolina bör ju veta detta om hon nu är så belevad. Du är en fantastiskt kreaktiv person i ditt skapande som inspirerar och glädjer oss här i blogglandia. Jag skulle vilja påstå att Karolina gör bort sig och IQ befriar sig själv genom att skriva att hon inte kan tyda en text pga särskrivningar då innehållet i bloggtexten är tydlig i sin förmedling. Kan man inte se det väsentliga i bloggen får man väl sluta titta i just den bloggen då, eller hur? Hoppas att hon har tillräckligt med samvete att hon ångrar sin kommentar och ber om ursäkt för att hon talar för oss andra utan vår medverkan! Hoppas innerligt att du inte tar en bloggpaus pga av en person som Karolina! Jag vill gärna att du fortsätter att skriva och inspirera mig och många andra i din fina blogg! Stå på dig!!!Många varma omtänksamma kramisar från semlan

2010-07-24 @ 09:11:54
Postat av: Fiff

Det är ju faktiskt så att du är en förebild, som bloggar! Det måste ju peppa många människor, som kanske också känner att de inte har tillräckliga språkkunskaper för att skriva/blogga. Heja dig! Och om det nu finns såna dumma människor som stör sig på det, så kan de ju låta bli och läsa! Det är ju din blogg, du får skriva hur och vad du vill! Och efter alla reaktioner som du har fått, så ser du ju att du har många läsare och beundrare! Jag vet oxå att man inte ska ta åt sig, men tyvärr så är det ju svårt att låta bli, även om man vet att personen har helt fel och bara är taskig. Hoppas du kan släppa det snart och ta åt dig av alla trevlig kommentarer istället! Kram

2010-07-24 @ 09:12:51
URL: http://fiffelochtrad.blogspot.com/
Postat av: Marie

Vad löjligt av henne att skriva och klaga på en sådan liten sak. Om hon stör sig så mycket på det behöver hon inte läsa din blogg! Jag tror säkerligen att det är betydligt fler bloggläsare som struntar i dina särskrivningar och läser bloggen för att den är inspirerande, vilken den är!! Ta inte åt dig vad hon skriver utan ta hellre åt dig av vad alla vi andra skriver så att du fortsätter att blogga och inspirera oss alla :)

Stor kram!

2010-07-24 @ 09:25:38
Postat av: Lisa

Blä för tråkiga missunsamma människor! Vet att det är svårt men skit i tråkiga inlägg från såna som suger energin och glädjen från dig.



Gillar din blogg, kram Lisa

2010-07-24 @ 09:39:26
Postat av: Anna Forslund

Vad är det för ett pucko! Jag har aldrig besökt din blogg tidigare men fick tips från en annan bloggare. Om man inte tycker om att läsa det någon skriver är det bara att inte besöka den bloggen mer. Sååå svårt kan det inte vara! Fy, vad arg jag blir!!! Stå på dig och ta åt dig av alla goa kommentarer du får. Låt inte denna elaka, vidriga människa vinna! Hon är troligen en person med så dåligt självförtroende och dålig självkänsla att hon måste trycka ner andra för att själv må bra. De är inte många men de finns där ute... Näe, ta en liten paus, ta åt dig av alla goa kommentarer, och kom sedan tillbaka!



Stor styrkekram/ Anna

2010-07-24 @ 09:48:44
URL: http://vitarosorochforgatmiger.blogspot.com
Postat av: Sanni

Heej! jätte fin blogg. Kolla in min blogg

Tävling veckans blogg var med ;)

2010-07-24 @ 10:09:46
URL: http://saniistheshit.blogg.se/
Postat av: Sandra

Så himla onödigt att kommentera sådär, jag älskar att läsa din blogg! Så otroligt inspirerande, och aldrig att jag skulle bry mig speciellt mycket om eventuella stavfel... Just keep up the good work :)

2010-07-24 @ 10:15:52
URL: http://crochet-a-holic.blogspot.com
Postat av: Loella

Kan bara hålla med de senaste..57-58 kommentarerna?

Snälla , låt inte EN enda patetisk människa få "trycka till" dig på det viset! Skriv för oss andra :)



Jag har dyslexi och dyskalkyli och har ALDRIG några problem att läsa din blogg! Och då jag själv skriver, så tackar jag "rättstavnings-programmen" i datorn för det mesta ;)



Kämpa på! Kram!

2010-07-24 @ 10:48:34
URL: http://cedlo.blogg.se/
Postat av: Alice

Asch, jag hatar särskrivning och irriterar mig på det, visst, men jag skulle ALDRIG döma en annan människa efter det. En intressant blogg är en intressant blogg oavsett språkhantering. Sådeså!



Blogga du lugnt vidare och tänk vad tråkigt liv en person som klankar på ditt sätt att skriva måste ha.



Kram!

2010-07-24 @ 11:01:45
Postat av: Anita

Hej, har aldrig besökt din blogg tidigare men fick tips av annan bloggare. Språkpoliser på nätet förekommer tyvärr men så länge det är en privat sida man skriver på har INGEN att göra med hur man skriver. Ta inte åt dig av EN negativ kommentar när du fått över 50 positiva!!!

Nu ska jag kicka runt i din blogg som uppenbart verkar vara en stor inspirationskälla.

2010-07-24 @ 11:09:55
URL: http://idetblahuset.blogspot.com
Postat av: Eva

Söta kära du ! Sträck på dig och skaka av dig detta. Det är inte stavning och svenskalektioner våra bloggar handlar om utan glädje , omtanke och inspiration till/om varandra. Dessutom ska man inte "kasta sten i glashus". Jag såg genast två direkta stavfel i Karolinas kommentar. Jag har inte läst allas kommentarer , kanske någon mer upptäckt det. Nu struntar vi i detta och fortsätter blogga vår glädje. STOR KRAM från Eva

2010-07-24 @ 11:13:24
URL: http://evaspysselsida.blogspot.com
Postat av: Sandra

Din blogg är toppen!!

2010-07-24 @ 11:15:26
Postat av: Anita

Upptcäcker att Karolina inte har skrivit ut någon blogg/hemsida. Detta gör det ännu värre - hon vågar inte ens stå för det hon skriver!!

2010-07-24 @ 11:16:46
URL: http://idetblahuset.blogspot.com
Postat av: Zanya

Förstår att du blir ledsen, men Karolinas futtiga åsikter skall inte få förstöra såhär för dig! Tänk vilket tråkigt innehållsfattigt liv människor som hon måste ha, stackarna ;)

Om man prioriterar att klaga på människors sätt att skriva, framför att låta andra vara glada och kreativa så tycker jag det är tragiskt.

Det säger naturligtvis mest om personen som skrivit kommentaren... Ingen livserfarenhet eller empati överhuvudtaget. Tragiskt som sagt.

Upp med hakan tjejen, du är tusen gånger bättre än den som var tvungen att gnälla på ditt sätt att skriva!!

Massor av kramar,



Zanya

2010-07-24 @ 11:25:23
URL: http://www.zanya.se
Postat av: Märta

Snälla du,inte ska du sluta blogga för att du fått en dum kommentar.Jag har tittat in på din blogg många gånger,men inte lämnat nåt spår efter mig,men härefter gör jag det,för du har en fin blogg.

Fortsätt o blogga !

Ha ett fint veckoslut!

Kram!Märta

2010-07-24 @ 11:59:22
URL: http://fammohandarbetar.blogspot.com
Postat av: Anja

Jag hade hållt med kommentatorn om det var så att du var en seriös journalist i en tidning. Då kan även jag reta mig på särskrivningar osv. Men man kan välja vilka bloggar man vill läsa och om man nu störs så jäkla mycket av att folk särskriver och stavar fel, så är valet ens eget. Ingenting man behöver kommentera alls tycker jag.



Det är DIN blogg. Du ska självklart fortsätta skriva och skita i såna här kommentarer. Tycker din blogg är jättefin och jag skiter fullkomligt i stavfel och annat. Din blogg har så många andra kvaliteter.



TA INGEN SKIT. :-)

2010-07-24 @ 12:09:19
Postat av: Lisbet

Alltså! Det är ju inte klokt! Men det finns faktiskt sådana människor. Jag hade en klasskompis som alltid påpekade min grammatik och mitt uttal i gymnasiet. Alla var väldigt trötta på henne. Hoppas att du Pysseliten får distans till elakheterna. Hyyyheedamej.

Säger jag som lärare.

Jag blir galen av besserwissrar!



Nu hoppas jag att du fortsätter skriva! Jag har nu hittat hit och vill fortsätta läsa i din härliga blogg!



Ha en fin lördag!

2010-07-24 @ 12:16:15
URL: http://www.lisbet-carpediem.blogspot.com
Postat av: Neta

Det är HON som ska lägga av att skriva inte du, vi förstår precis vad du menar och det är väl ändå huvudsaken eller hur? De flesta av oss är inga besserwisser eller språkpoliser, vi tar dig och gillar dig precis som du är och tänker fortsätta med det. kram kram

2010-07-24 @ 12:23:30
URL: http://netaave.blogg.se/
Postat av: Lotte

Du ska inte ta åt dig. Du har en bra blogg och den är värd att läsa oavsett om du särskriver eller inte. Låt inte detta stoppa din kreativitet och vi som följer dig gillar din sida oavsett.

Kram

2010-07-24 @ 12:45:58
URL: http://akleja.org/wordpress/
Postat av: Min vrå...

Vilken elak människa! Ingen av oss är väl perfekta! Så arg jag blir! Ta inte åt dig av den dumma människan. Se så många läsare du har och du har en toppen blogg! Hon är nog bara avundsjuk. Jag har aldrig tänkt på hur du stavar eller skriver utan bara läst och tittat i din blogg med beundran.

Du är jätte bra! Glöm inte det.

Kramar Elin.

2010-07-24 @ 13:00:53
URL: http://elinvra.blogspot.com
Postat av: Anta

Men Jösses det är väl inte uppsatser med rättstavning i skolan bloggandet handlar om, jag har den uppfattninge att bloggen där skriver man huroch om vad man vill utan att nån annan ska komma med pekpinnar. Hoppas att du inte tar åt dej för mycket och att du fortsätter blogga. Kramar

Postat av: Cia40:)

Förstår mig inte på "människor" , och man vill inte tro att någon kan och vill göra någon så lessen, MEN det finns, och jag blir så förbaskad !!!

SNÄLLA pysseliten, jag förstår att du är lessen, men jag som ALLA andra här, är ju så tacksam att du finns och glädjer oss med allt DITT FINA PYSSEL m.m, så jag hoppas detta ( alla fina kommentare)kan stärka dig till att fortsätta med din HÄRLIGA INSPIRERANDE BLOGG......Jag har aldrig ens tänkt tanken över att något är felstavat, jag tittar på allt det du gör ,och inspireras:)

KRAMAR från en som önskar att du fortsätter!

Cia:)

2010-07-24 @ 15:03:31
Postat av: Carola Ekholm

HUR KAN EN MÄNNISKA VARA SÅ ELAK MOT EN ANNAN MÄNNISKA??? Du får inte sluta blogga o ge henne rätt. Om inte hon gillar din blogg, varför läser hon den då?? Jag kommaer fortsätta läsa o tycker att du ska fortsätta skriva....KRAM...

2010-07-24 @ 15:07:39
Postat av: Elin

Hej!



Jag hittade hit via bloggen Skapa och Inreda, där Annika skrivit ett inlägg om kommentaren du nyligen fått och jag kan inte låta bli att bli upprörd!



Att någon vågar uttala sig på det där sättet som Karolina gjorde angående din stavning, är inte bara fräckt och elak utan även kränkande och nedvärderande. Om syftet var att hjälpa dig har hon misslyckats katastrofalt. Glömde hon bort vad ditt inlägg egentligen handlade om? Störde hon sig så mycket på stavningen att hon inte kunde se det som var viktigt? Vem som helst förstår vad man menar oavsett om man skriver om möblering eller ommöblering, förutsatt att man läser vidare och koncentrerar sig på innehållet istället. Nej, en besserwisser som bara letar fel kan behålla sina kommentarer för sig själv.



Det finns olika sätt att skriva på. Hur vi formulerar oss beror på sammanhanget, personen vi skriver till och i vilket forum det sker (uppsats, brev, msn, sms, blogg etcetera). När det gäller bloggar (som i grund och botten är personliga men gjorda i offentliga sammanhang) får vi skriva exakt hur vi vill och ingen har rätt att klanka ner på andra.



Ärligt talat läser jag hellre en blogg skriven med hjärtat istället för en paragrafryttares lexikon- och sömntablettsformulering.



Ta detta från en svensklärare:

Lyssna inte på sådant strunt utan fortsätt skriva för allt i världen! Det viktiga är inte att skriva korrekt utan att våga skriva!



(Tänk om man skulle göra så som Karolina i skolan...)



Sträck på dig och var stolt för den du är!



Kramar från Elin.

2010-07-24 @ 15:13:52
Postat av: lilla my

Säger som alla andra,strunta i henne hon är bara en fjärt i havet som måste klanka ner känns som. Själv skriver jag som en riktig kratta men det struntar jag i för det är frivilligt att läsa min blogg och passar det inte så är det bara låta bli. Kram och ta inte åt dig.

2010-07-24 @ 15:18:06
URL: http://www.metrobloggen.se/miumiu
Postat av: Sara

jag vill bara förtydliga det som flera redan har skrivit. Så löjligt att haka upp sig på sådana småsaker! Jag har följt din blogg bara några månader och uppskattar verkligen dina inspirationsbilder med inredning och annat smått och gått. Jag förstår att du vill bort från sådana tråkiga kommentarer men hoppas att du snart kommer tillbaka! Du har en jättefin blogg och många som tycker om den, försök fokusera på de bra delarna istället! Kram!

2010-07-24 @ 16:20:27
URL: http://smstevens.blogspot.com/
Postat av: Sara

I försök att förtydliga skrev jag nog väldigt otydligt själv... Jag syftade till att Karolina hakade upp sig på småsaker.

2010-07-24 @ 16:22:44
URL: http://smstevens.blogspot.com/
Postat av: Em

Själv är jag norska som bloggar på svorska och den och de som leker språkpoliser hos mig får frågan om de kan lika bra norska som jag kan svenska. Frågan är om dina språkpoliser är lika bra som dig på annat. Ta inte åt dig, behovet av att hacka på andra handlar om ens egen känsla av otillräcklighet eller rena rama narcissismen. Ego-trippade människor utan empati eller skadade individer som måste sänka andra för att höja sig själva.



Nej, va som du är! Jag älskar alla som är precis som de är och vill vara! Det finns inget som är normalt, normala människor är onormalt och perfekta människor finns inte. OM de hade funnits hade de varit världens mest tråkiga individer som inte hade gett mig något utbyte att umgås med.



(Hittade dig via Dansbandsfrun, en av de där människorna som känns perfekta bara för att hon är så onormal. :D)

2010-07-24 @ 16:28:43
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Camilla

Jag tycker du har en bra blogg med mycket inspiration. Hoppas verkligen du kommer tillbaka när du känner för det.

2010-07-24 @ 16:57:11
Postat av: Anonym

2010-07-24 @ 17:51:47
Postat av: britt

Jag har haft det ungefär som du. Bry dig inte om sånt som man bara blir ledsen över, det finns alltid sådana som "VET" och "KAN" så mycket och inte tänker på att det ibland finns en orsak bakom.

SLUTA INTE MED DIN FINA INSPIRERANDE BLOGG!!!!

Kram B

2010-07-24 @ 17:55:18
Postat av: Marie

Hej vännen!

Jag är en liten tant på femtio plus som hittat hit via "Dansbandsfrun".

Lyssna på mig nu:

1) SLUTA INTE BLOGGA

2) DU ÄR TILL STOR INSPIRATION FÖR ANDRA

3) LÄSARE AV DEN HÄR BLOGGEN BRYR SIG INTE OM STAVFEL ELLER SÄRSKRIVNINGAR (eller vad nu viktigpettern skrev)

4) AV ALLA KOMMENTARER ATT DÖMA HAR DU MÅNGA PÅ DIN SIDA, ALLA KAN VÄL INTE HA FEL ELLER HUR???

5) YOU GO GIRL!!!!!!



Stooor kram från en ny läsare av din blogg!

2010-07-24 @ 18:23:14
URL: http://miruschkas.blogspot.com
Postat av: Emma

Man blir inte förvånad längre över alla dessa svartsjuka, ledsamma människor som måste såra folk med sitt beteende. Vet att det är lätt att säga att man inte ska ta åt sej för jag hade gjort samma sak men jag tycker absolut inte att du ska sluta blogga, detta är DIN blogg och du skriver precis hur du vill och om vad du vill och du gör det så JÄKLA bra!!! Jag har aldrig ens tänkt på att du skulle särskriva och skulle aldrig kunna störa mej på något sådant...Älskar din blogg och din underbara kreativitet och av alla underbara kommentarer att dömma så är nog denna Karolina ensam om att tycka som hon gör. Fortsätt som du gör gumman för du gör det så himlans bra!!! Ha en mysig kväll, massvis med kramar

2010-07-24 @ 18:46:16
URL: http://www.hemochinredning.blogspot.com
Postat av: Linnea

Hoppas verkligen att pausen inte blir långvarig för varje dag ser jag fram emot att läsa något nytt och inspirerande på din blogg. Jag kommer att sakna dig.

2010-07-24 @ 19:03:41
URL: http://linneasintressen.blogg.se/
Postat av: jaavah64

Hejsan på dig



Jag hoppas innerligt att du inte tar åt dig vad vad Karolina skriver. Hon måste vara riktigt avundsjuk på dig och dina fantastiska skapelser. Du har ju alltid varit en idespruta, fortsätt med detta. Jag läser din blogg lite då och då och som du vet så gillar jag inte stavfel m.m, men jag förstår vad du skriver och bekymmras inte alls. Ge dig inte. Låt inte henne vinna genom att sluta med det du tycker om. Jag hoppas att slutet av din sommar blir underbar med många fina dukningar. Jag ser fram emot att läsa/titta och få aha upplevelser av dukningarna. :) kram Jaavah Ps jag bara dukar:|

2010-07-24 @ 19:13:55
Postat av: jaavah64

Hejsan på dig



Jag hoppas innerligt att du inte tar åt dig vad vad Karolina skriver. Hon måste vara riktigt avundsjuk på dig och dina fantastiska skapelser. Du har ju alltid varit en idespruta, fortsätt med detta. Jag läser din blogg lite då och då och som du vet så gillar jag inte stavfel m.m, men jag förstår vad du skriver och bekymmras inte alls. Ge dig inte. Låt inte henne vinna genom att sluta med det du tycker om. Jag hoppas att slutet av din sommar blir underbar med många fina dukningar. Jag ser fram emot att läsa/titta och få aha upplevelser av dukningarna. :) kram Jaavah Ps jag bara dukar:|

2010-07-24 @ 19:14:31
Postat av: Jenny Andersson

Ruska på dig och fortsätt blogga... låt inte nån så negativ människa förstöra din energi, glädje och gnista som du sprider till många här på nätet...

De du skriver om , visar i bilder osv är så toppen att jag (och troligen många med mig) inte ens lägger märke till de sk. felen i svenska språket...

Glöm inte oss som finns här på DIN sida!

Massa kramar till dig!

**KRAM**

2010-07-24 @ 19:29:36
URL: http://www.daxberg.blogspot.com
Postat av: Gun

Nej, sluta inte bara för att någon tråkig perfektionist tror att man måste skriva perfekt svenska i sin blogg! Hon har fel! Man skriver om vad man vill, hur man vill, och att man stavar fel eller uttrycker sig icke grammatiskt riktigt spelar ingen som helst roll. Det är ju det som är charmen med bloggandet! Hoppas du tar åt dig av alla underbara kommentarer du fått här istället för den där tråkiga människans skitkommentar. Vad jag kan förstå av Dansbandsfrun är du en jätteduktig och underbar bloggare.

2010-07-24 @ 20:09:21
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Cattis

Hejsan tjejen..

Jag förstår hur du känner. Man tar åt sig av vad folk säger och skriver varesig man vill eller inte. Men jag hoppas ändå att du inte har din bloggpaus alldeles för länge för jag kommer sakna den då det är en av de första bloggar jag började läsa och som har hållit sig kvar på min lista.



Jag har en sambo som är lite som Karolina. En sån person som av någon, för mig helt outgrundlig anledning, stör sig otroligt mycket på om någon skriver fel och gärna rättar mig om det blir något stavfel eller särskrivning någonstans. När detta påpekas för en så känner man sig väldigt dum och rent av blåst ibland men det gäller bara att man tänker efter på vad man är bra på och man inser rätt snart att man inte skulle byta någon av de sakerna mot att kunna skriva perfekt. Känns inte som en superkraft jag skulle vara överdrivet stolt över..;) Jag hoppas som sakt att du inte låter en persons egennyttiga kommentar få oss andra att lida. Det verkar vara många fler än jag som kommer att sakna dig enligt vad jag ser i kommentarsfältet. Hur du än väljer att göra så hoppas jag att du har det underbart och njuter sommaren..Trots regnet som nu verkar rinna utanför mitt fönster..:)

2010-07-24 @ 20:23:21
Postat av: Charlotte

Jag har följt din blogg ett längre tag och tycker att det är riktigt tråkigt att du känner dig svårmotiverad att fortsätta. Det var ett väldigt onödigt påhopp i dina kommentarer och även om jag själv brukar lägga märke till stavfel och annat så är det då absolut inte något jag slutar läsa en blogg för. Vissa är bra på att stava, andra är bra på andra saker. Du har sådan fantasi och hittar på så roliga saker, vem orkar bry sig att din stavning och formulering inte är perfekt? Hoppas du fortsätter efter att du fått hämta andan och fått lite avstånd ett tag. Jag gillar din blogg skarpt och hoppas att du fortsätter blogga i framtiden!!



Många kramar!

2010-07-24 @ 20:26:08
Postat av: BertaStina

Ja men Herregud.!! Vad är nu detta.. vilka petitesser att haka upp sig på.. Du skriver väl HUR o VAD Du vill på DIN blogg... det ska andra skita i, passar det inte kan man låta bli att läsa.. Vem bryr sig, du klarar dig säkert utan den läsaren =)

Nä stå du på dig o krusa ingen skit, som BertaStina skulle sagt =)

Besservissrar är det värsta som finns.. blääh..



Det är första gången jag är in på din blogg, o har kollat lite snabbt. Såå mycket fina bilder o så fina grejor.

Ha det bäst..

Kram

2010-07-24 @ 20:37:36
URL: http://bertastina.blogspot.com/
Postat av: Lobben

Vilken människa. Stå på dig och sluta inte blogga. Hur många gånger har man inte skrivit fel, ingen är perfekt, vi är bara människor med olika förmågor.

2010-07-24 @ 21:00:28
URL: http://pysselknap-lobben.blogspot.com/
Postat av: diana

Kikar in via Dansbandsfrun och har bara en sak att säga: Oavsett lite stavningsproblem så har du en jättefin blogg. Skit i vad vissa tycker. De kan bara låta bli att läsa.

2010-07-24 @ 21:11:39
URL: http://www.metrobloggen.se/diana
Postat av: Helen// (cbaqke på Styleroom)

Vännen!!

Jag hoppas innerligt att Du går stark ur det här fula påhoppet o inser att vi alla har rätt till vårt egna "jag"! Din blogg är guld värd för mej o många andra, o jag besöker den dagligen! Blir alltid lika fascinerad av alla tips Du delar med dej av o tycker Du är SÅ duktig på SÅ mycke:)

Försök o tänk på ALLA som skriver till dej o önskar att Du ska komma tillbaka! EN person ska inte lyckas o förstöra Din så fina blogg.....

Vi väntar på Dej!!!

Tusen kramar till dej från mej//Helen:)

2010-07-24 @ 21:12:50
Postat av: Siri

Shit! Så fruktansvärt onödigt och tråkigt!!!

Du gör det du är bäst på-inspirera!!! Älskar att läsa din blogg och jag blir så ledsen över att människor inte kan låta bli att glädjas över andras framgång.

Förstår att du är ledsen! Men jag hoppas du kan hitta glädjen i att blogga igen-snart!

Du ÄR DUKTIG! Kom ihåg det!

Massor med kramar!!!!!

2010-07-24 @ 21:23:59
URL: http://inredmera.blogg.se/
Postat av: Anonym

Fortsätt blogga - låt inte någon dum människas åsikter förstöra för dig.

KRAM

Eva

2010-07-24 @ 21:33:21
Postat av: siw

du är så otroligt duktig och det är så roligt att kolla på din blogg den som skriver nåt så löjligt måste vara avundsjuk som bara den så att hon letar efter nåt att klaga på helt sjukt är det låt inte henne förstöra för dig kram

2010-07-24 @ 21:42:35
Postat av: Evelina

neeeej, jag so älskar din blogg och berättar för varenda människa jag träffar om dina fantastiska idéer!!! ska alddeles snart göra din urfräcka balkong soffa av lastpallar!! sysslar själv med betong och älskar dina tips!!1



snälla kom tillbaka! ser du inte hur många som älskar dig?

2010-07-24 @ 22:16:06
URL: http://www.familjenryd.se
Postat av: ewasgalleriochhem.blogspot.com

Det var det elakaste jag sett på länge, bry dig inte om henne utan fortsätt blogga,vi andra vill inte missa dina inlägg

Hon har säkert ett väldigt tråkigt liv ,och ingen fantasi själv ,är avundsjuk på dig,o din fina blogg

kör hårt låt inte henne vinna

2010-07-24 @ 22:16:16
URL: http://ewasgalleriochhem.blogspot.com
Postat av: anne

KAROLIN!!!! Hur F.A.N kan du sjunka så lågt, du har ingen anining om varför en del personer inte är lika bra som dig på att stava. SKÄRP DIG!!!!!



Nu till dig pysseliten! Bloggavidare och skit i Karolin hon kan säkert inget annat än att stava rätt. Det är inga problem att läsa och förstå det du skriver <3 ha en fortsatt skön sommar :)kram Bajen

2010-07-24 @ 22:22:06
Postat av: DAHLARNA

OJOJ vad många kommentarer!

Är så ledsen för din skull! Såååååå onödigt & elakt av Karolina! Du VET att jag tycker otroligt mycket om din blogg & jag var ju en av dem som stöttade dig att komma igång från första början. Du måste försöka strunta i vad hon säger. Har hon inget bättre för sig, så är det faktiskt hennes problem. Bara sååå synd att det går ut över dig. Jag tycker att du är duktig, modig, påhittig & härlig som bloggar. Du har många gånger skrivit att du är dålig på att stava. Jag tycker inte att man ska behöva förklara sig om sådant & det har jag sagt till dig tidigare! Alla har något man är mer & mindre bra på. Du har så otroligt många läsare, så jag hoppas innerligt att du fortsätter att blogga. Alla vi andra som INTE är Karolina, vill ju att du fortsätter att inspirera oss. Om du slutar nu så "vinner" ju elaka personer just som hon.



Jag hejar på dig :-)!

STORA BAMSEKRAMAR från mig

2010-07-24 @ 23:09:40
URL: http://dahlarna.blogg.se/
Postat av: Mia

Hoppas du kommer fortsätta blogg, för du ger så mycke ideér och insperation!

Bry dig inte om människor som ska lägga sig i om helt obetydliga grejor, vad spelar det för roll hur man stavar...



Säger som före gående talar, vi hejar på dig!!



Kramar på dig! //Mia

2010-07-24 @ 23:24:55
URL: http://bustroll.blogg.se/
Postat av: Fijaffa

Stor KRAAAM till dig Pysseliten! Du är bra precis som du är, du är viktig för att du är den du är, inte för det du kan eller gör. Varje människa är unik och har sitt eget värde i det!

2010-07-24 @ 23:55:29
URL: http://fijaffa.blogspot.com/
Postat av: Monica

Hej!



Karolina är ju bara en otroligt sorglig människa och ingen du ska bry dig om! Jag visste inte att man var tvungen att ha en magister i svenska, eller skrivande för att få ha en blogg.. Det måste vara något nytt! Har precis hittat till din blogg och blir otroligt inspirerad av alla tips och bilder, det är ju därför alla vi är här, inte för att läsa innehållet i första hand.



Nej, så ta en paus över helgen och sen tycker jag du ska köra igång igen. Vem är hon, som tar sig rättigheten att nedvärdera och vara elak mot en annan människa?! Vem bad om hennes åsikt?!



Jag ser fram emot nya inlägg, tips och idéer!



Stor kram

2010-07-24 @ 23:56:24
Postat av: Jenny

Hittade hit tack vare ett inlägg hos Eva på "Eva´s pysselsida" där hon nämnde detta tråkiga påhopp Du fått.

Har ju aldrig kikat in här förut,

men vill ändå säja att "den där Karolina"

tycker jag att Du ska strunta i!!



Hennes "fula påhopp" vittnar ju bara om att hon säkert har ett ganska trist liv, eller?



Keep on blogging!

Och "TA INGEN SKIT", som den där Grynet en gång uttryckte det!

(Hon i barnprogrammen och som även skrev en bok!?)



Du verkar vara en stor inspirationskälla för många, och här "ser" jag bara en riktig vinnare....

DU!!



Nu ska jag kolla in Dina pysseltips lite, och hoppas verkligen på att Du "känner" att stavning och "andra små ord-petitesser" INTE spelar någon roll alls!

INNEHÅLLET är det viktiga, och det är ju framför allt DIN blogg och där skriver Du vad och HUR du vill!

Skit i "polisen"!



Massa kramar!!

Jenny

2010-07-25 @ 00:03:23
URL: http://peacerosen.blogspot.com/
Postat av: Jenny

Hej igen!



Nu har jag både läst och tittat och inspirerats och häpnat och blivit glad i hela kroppen av allt fint Du gör (och har gjort!)

Och DET säjer jag inte bara med tanke på den där trista kommentaren!



Du är en helt otroligt kreativ och duktig människa, som visar en gåva som få av oss har ju!

Dina dukningar och arrangemang på bord och i soffor med kuddar och allt är ju sååååå fina!!

(Vem skulle inte vilja slå sej ner och ta en middag eller fika där??)



Neeeej!! Den där kommentaren handlade nog inte om något annan än ren och skär AVUNDSJUKA!



Och så konstigt att hon inte bemött alla åsikter eller bett om ursäkt??

Inte ens en mailadress eller bloggadress i sikte?



Jag lägger mer än gärna till Dej i min blogglista, och hoppas verkligen på att få se mer roliga tips här inne!

JAG tycker Du är fantastisk som vill dela med dej av allt det, och dessutom helt gratis!! Tack!

(Vanligtvis köper man ju tidningar med tips och ideér och när det "bara finns" så här, då tycker jag det är mer än generöst!)



Hej hopp!

Kram igen!

Jenny



2010-07-25 @ 00:31:27
URL: http://peacerosen.blogspot.com/
Postat av: Pysselfarmor

Pysseliten - den människan som skrev detta är en liten liten människa! Du är större och starkare - du skriver och har en bra blogg och säkert fler besökare än hon...det är avundsjukan som tittar fram hos henne för något... Nej skriv på du - hon behöver väl inte läsa då - det gör vi andra! Hur gör hon när någon säger fel (enligt henne!!!) på TV eller radio - ringer hon upp då och påpekar då. Sådana där har man också på jobbet - en som vet allt och kan allt, men i botten är en liten rädd människa! Förstår att du blir ledsen och det var hennes mål med sitt inlägg. Skriv skriv och visa lilla människan sin plats!

Kram kram

2010-07-25 @ 01:12:14
URL: http://pysselfarmor.bloggplatsen.se
Postat av: Cattis

Håller med alla de andra. Hittade hit för första gången idag och förstår hur ledsen du är över den dumma kommentaren, men den säger mer om henne än om dig.



Försök ta till dig allt som alla skrivit här det är ju inte lite kommentarer du har fått.



Hoppas du vill fortsätta att skriva för din skull och för alla oss andra som bryr oss om DIG.



kramkram

2010-07-25 @ 07:35:25
URL: http://attskrivaenbok.blogspot.com
Postat av: Marika

Eva sluta inte blogga... Jag själv har dyslexi.

Så låt henne inte få dig att ge upp. Du ser hur många inlägg du har som vill att du ska stanna.



Dra nu ett streck över det elaka inlägget och skriv hur du vill. Det blir mer personligt:)

Plus vi kan inte leva utan dina inredningstips och pyssel. ;)



2010-07-25 @ 08:49:00
URL: http://marika79.blogg.se/
Postat av: Cajsa..

Jag älskar din blogg o läser den dagligen så jag säger som alla andra...SNÄLLA sluta inte blogga o dela med dej av allt de fina som du gör! Du är en riktig inspirationskälla o VEM bryr sej om stavfel? Jag saknade dej när du var på semester så herre gud hur skulle jag klara mej utan dej för alltid;)



En stor KRAM till dej från mej!!

2010-07-25 @ 09:12:14
Postat av: Lina

Ville bara säga att din blogg är väldigt inspirerande och väckt min pysselsida till liv :)

2010-07-25 @ 09:53:12
URL: http://linasliviord.blogspot.com
Postat av: Linapyssel

Det var det sorgligaste jag hört, har man inget vettigare att göra än att racka ner på någon annan ...då kan man inte må så gott själv! Det är Karolinas förlust och jag tycker synd om henne att hon är en så nedrig människa! Det finns inget gott i en tjej som skriver så här och jag misstänker att hon är ganska olycklig och bitter , så stackars krake!! Hoppas hon kommer på bättre tankar och ber så myckdet om ursäkt och försöker vara lite sportslig istället!!! Karolina, prova skriva något vänligt för omväxlingsskull vet ja!!!

Hoppas du Pysselliten fortsätter med din fina blogg och kan gå vidare och lämna detta bakom dig!

Jag håller på dig!!

Varm Kram Lina

2010-07-25 @ 10:56:21
URL: http://linapyssel.blogspot.com
Postat av: Annette

Tänk vad alla har åsikter om allt och allla idag. Det är väl ingen som tvingar henne att läsa din blogg om hon nu stör sig så mycket.

Jag tycker du ska fortsätta blogga!

Kram <3

2010-07-25 @ 10:58:30
URL: http://nettanskrypin.blogspot.com
Postat av: Lena

Karolina! Jag är övertygad om att du läser kommentarerna Om du är något rakryggad så borde du be om ursäkt för ditt påhopp! Vad har du för rättigheter att ta glädjen från och såra en annan människa som du har gjort? Dessutom tycker jag att du ska lämna din egen blogg- eller facebookadress. Då har vi andra, som inte är perfekta (vi är många),

kanske möjlighet att lära oss något av dig.

Eva: Du har en underbar blogg!! Jag har tidigare själv varit kreativ, om än i minimal skala jämfört med dig. Nu har sjukdom satt stopp. Jag ger dig ett råd: "Lev, och gör vad du tycker är roligt, medan du kan"! Du vet inte hur morgondagen ser ut! Inlägget från Karolina tyder bara på att hon är olycklig och avundsjuk!

"INGEN KAN ÄLSKA ALLA,MEN ALLA KAN ÄLSKA NÅGON" och vi är många som älskar din blogg!

Kram

2010-07-25 @ 11:46:14
Postat av: Lotta

Hej vännen!

Usch vad jag blev ledsen (och förbannad) när jag läste detta. Hoppas du har kunnat glömma detta.

Din blogg är en bland de första jag väljer att läsa varje dag. Helt underbara tips du bjuder på.En varm o go person verkar du också vara:)) Jag är jätteglad att vi "lärt känna" varandra. Men jag vet hur det känns. Fick ju också en "dos" för ett år sedan av avundssjuka på min hemort:( Man blir verkligen jätteledsen. Och jag har aldrig förstått mig på varför man går in och läser nånting om man inte gillar det???

Hoppas nu du får en härlig semester och att du sedan får lusten att blogga igen. Vi är ju MASSOR som älskar din blogg:)))

Själv har jag en veckas semester kvar, och har tagit lite bloggledigt.

Stora bamsekramen Lotta

2010-07-25 @ 12:31:40
URL: http://lotenlind.blogg.se/
Postat av: Sussi

Läser ofta din blogg och tycker att den är mycket bra. Sluta ej, jag skulle sakna att gå in där och bli inspirerad.

2010-07-25 @ 13:35:20
Postat av: Jenny

Bry dig inte! Du är en sån stor inspiration annars, så vad gör det om du stavar fel någongång! Det måste vara en tjej som inte har något bättre för sig. Jag hoppas verkligen att du kommer att fortsätta att blogga! Jag är inne på din sida varje dag och kollar, tyvärr så är jag väldigt dålig på att kommentera, ska bli bättre på det.

Fortsätt att pyssla och förgyll våra dagar med dina fina saker och tips!

Stor kram från en stor beundrare :D

2010-07-25 @ 14:04:56
URL: http://www.delarilivet.wordpress.com
Postat av: Marie

Hej! Vad är det för slags människa som skriver så negativa saker. Du måste visa henne att du är stark och du står för vad du skriver. INGEN BLOGGPAUS med andra ord. Ge på henne tillbaka. Jag säger som många andra en blogg är personlig och då får personen som skriver i den skriva precis som den vill. Bry dig inte om denna människa - för det är inte sådanna människor man vill ha som läser ens blogg. Så på tangentbordet igen! Stor bamsekram från en som älskar att läsa andras bloggar.

Marie

2010-07-25 @ 16:39:52
URL: http://trollikotteland.blogspot.com
Postat av: Joanna

Har aldrig sett din blogg förut utan hittade hit via evas pysselsida.

Till Karolina, SKAFFA DIG ETT LIV!

Du skrev i din dumma kommentar :"Bloggare som inte kan hantera sitt språk, ger folk en chans att göra sig lustiga på er bekostnad."

Syftade du på dig själv då eller?

Och vem f** kollar stavfel på bloggar?

Och nej, inte ens seriösa skribenter kan stava. Kolla bara dagstidningarna, dom krattorna stavar värre än en 6 åring!!!

Jag stavar också fel ofta men och?

Sist undrar jag vad man är för person som kollar stavfel och särskrivnigar på bloggar? Jag följer en hel del bloggar för pysslandets skull och har ALDRIG lagt märke till stavfel/särskrivningar pga att texten är sekundär.

Synd att man inte kan blockera vissa läsare....

Pysseliten, stå på dig och skit i karolina.

Och du har härmed fått en till läsare hi hi hi

2010-07-25 @ 16:43:07
Postat av: Carola

Man tror ju inte det är sant när man läser..att nån ens kommer på tanken att lägga in en sådann kommentar.Vem sjutton stavar inte en massa fel,Sorgligt.Ta INTE åt dig och sluta INTE att blogga,jag vill fortsätta läsa dina inlägg,och bli inspirerad av alla dina ideér(o=

Styrke kramar till dig.

2010-07-25 @ 17:51:47
URL: http://tolisinredning.blogspot.com
Postat av: Veronica

Men oj! Vilket litet, tråkigt och ointressant liv man måste ha om man lämnar en sådan kommentar. Man ska inte bry sej så mycket om vad barn, gamla och idioter säger och den här människan faller helt klart inom ramen för den kategorin. Fortsätt blogga!!

2010-07-25 @ 18:47:08
URL: http://onicasaventyr.blogspot.com/
Postat av: Anonym

jag ska ska säga dig en sak hjärtat - jag jobbar som lärare i svenska och engelska på högstadiet så jag om någon borde väl bli tjurig och upprörd över stavfel och särskrivningar... men man måste skilja mellan när det handlar om innehåll och när det handlar om form och man måste även se till vilket forum det handlar om. Och det här är ju faktiskt inte en artikelserie av Herman Lindqvist, det här är bloggvärlden och där är man ute efter personligt vinklat innehåll. Då kan man ha överseende med språkliga brister - det är vad jag lär ut i skolan. Så låt dig inte nedslås av sånt här dravel, den där Karolina kan vi utan bekymmer ignorera. Hon kanske kan övergå till att läsa kvällstidningarnas bloggar och kommentera deras språkanvändning - för där jobbar utbildade journalister och då kanske det finns anledning att gnälla. Kram till dig Pysseliten, Karolina är en surtant - eller sur tant, det funkar också ;)

2010-07-25 @ 19:04:54
Postat av: Anonym

121 kommentarer säger väl allt? Kan inte annat än hålla med ovanstående, att en människa skriver så illa om dig ska du inte bry dig om! Keep up the good work!! Kram Åsa Åhlin

2010-07-25 @ 19:10:02
Postat av: Dea

Ta inte åt dig av den kommentaren alls! Om personen inte har något vettigare att göra än att leta fel i andra så får hon/han dra år helv***!

You are the best! :)

2010-07-25 @ 19:24:52
URL: http://dreva.blogg.se/
Postat av: Carina

Hej Pysseliten. Första gången jag tittar in här (via dansbandsfrun) men det lär inte bli den sista :) Så snälla du fortsätt blogga. Låt inte "viktigpettern" vinna!!

Varma kramar

2010-07-25 @ 19:29:21
URL: http://cinacarina.blogspot.com
Postat av: Gunilla

Ibland kan man undra vad som gör att en människa kan göra på detta sett , ta inte åt dej..... Första gången jag är här inne och jag måste säga du har en jätte fin och smakfull blogg, som jag gärna besöker igen, och vad gör lite skriv och stavfel ....ingenting, milde tid ingen är väl perfekt... så låt inte Karolina sätta P för dig ,folk som letar fel hos andra har egentligen själva problem, men man vill inte se sina egna fel och brister utan det är enklare att hitta fel hos andra. Jag står på din sida/ Kram

2010-07-25 @ 20:23:25
URL: http://nebogullans.blogspot.com/
Postat av: Inredning hos nord

Vad tråkigt att läsa, stackars människor som har både tillräckligt med tid och ork att lägga ner på att ha åsikter om andra. De kan inte ha ett särskilt roligt liv.

Till Karolina och alla andra som har åsikter om andra: släpp prestigen och inse att ingen är perfekt, utan att alla gör så gott de kan utifrån sina livserfarenheter, kunskaper och förmåga. Har man den kunskapen med sig i livet så kommer man ganska långt, man blir mer ödmjuk inför andra och dess agerande, dessutom otroligt mycket mindre dömande. Önskar att alla kunde inse det bara...



Jag tycker din blogg är super och det är så otroligt inspirerande att se allt du hinner göra. Själv skulle jag vara nöjd om jag ens hann med en tiondel av allt du gör.

Lycka till och låt inte en person förstöra ditt bloggande.

Kram

Helena

2010-07-25 @ 20:35:43
URL: http://afnord.wordpress.com
Postat av: MariaN

Hahahaha! Det bästa av allt är att Karolina inte själv stavar sådär jättebra! Hon skriver "namsdagstårta"!! H

2010-07-25 @ 20:57:32
Postat av: MariaN

Hahahaha! Det bästa av allt är att Karolina inte själv stavar sådär jättebra! Hon skriver "namsdagstårta"!! Hallå Karolina, det heter NAMNSDAGSTÅRTA!!!! Snacka om att kasta sten när man sitter i glashus. Hahahaha!



För övrigt tycker jag att du. Pyseliten, ska skita folk som klagar på din blogg och fortsätta blogga som vanligt!



Kram MariaN

2010-07-25 @ 21:04:22
Postat av: Agneta

Ooohh, du milde så trött jag blirn på sådana människor......denna halvanonyma Karolina är inte ens värd att kommentera överhuvudtaget......det hon skriver var bland det mest meningslösa jag läst på riktigt, riktigt länge.



Jag halkade in här via Skapa o inreda och upptäckte vilken fin blogg du har, massor av fina idéer och vackra bilder.



Så hoppas du bara fortsätter där du var och inte låter dig nedtryckas av en sådan människa som vi helt klart betraktar som en icke-människa.



Låt inte henne "vinna"!



Och dessutom beundrar jag dig enormt för att du gjort vad du gjorde för din familj när du var så ung, det är värt massor av beröm och uppmuntran och det finns säkert inte många som skulle göra en sådan uppoffring.



Var stolt, känn dig betydelsefull och jag beundrar dig redan!



Stora, stora kramar från Agneta



2010-07-25 @ 21:06:57
URL: http://www.snackskalsdalen.blogspot.com
Postat av: Millalo

Jag blir så ledsen! Ta inte åt dig. Jag stavar inte rätt alla gånger. Om nu denna tjej stör sig på hur du stavar kan hon ge f-n i att läsa den! Jag hoppas att du inte ger upp din blogg för den är bland dom bästa som jag följer. Du ger mig en sådan otrolig insperation! SNÄLLA FORSÄTT!!!!! Många kramar från Millalo

2010-07-25 @ 21:08:21
Postat av: Linda N

Minns inte hur jag hittade din blogg i våras, men följer den nästan dagligen sen dess. Du har gett mig massor med idéer å inspiration. Tittar ibland på andra bloggar oxå, men älskar din för dina härliga dukningar och ideerna som inte kostar skjortan utan även en sån som jag me liten börs kan förverkliga. Din blogg är UNDERBAR!!! DU är underbar!!Den där Karolina med sin uselt låga kommentar behöver väl inte titta in hos dig fler gånger....och det är bara hennes förlust!!!

Sluta inte med din blogg som ger så många så mycket pysselglädje!

2010-07-25 @ 23:58:21
Postat av: Annika

Skriver till dig igen min vän, du ser nu hur många vi är som tycker det tråkigt att du råkat ut för ett sådant påhopp. Bloggare i Tyskland läser om dig, de saknar översättning på din blogg.

Bra att du ville visa oss kommentaren som Karolina skrev. Det är viktigt att så många som möjligt får läsa detta så att vi genom det kanske sätter stopp för liknande händelser.



Jag är nästan säker på att denna Karolina läser alla kommentarer som du fått.



Till dig Karolina vill jag bara säga att du inte kan göra så här mot någon, förstår du inte att det kan sätta spår i själen på dem du vill vara uppriktiga mot. Rak och ärlig är inget fel men att trampa på folk och försöka framhäva sig själv som ett praktexempel bör du i framtiden tänka över. Annars kommer du att stå där en dag som den mest kunniga person i dina ögon men troligtvis mycket ensam.

Livet är för kort för att reta sig på andra, hur de lever, ser ut och hur de skriver. Njut lite mer av livet, ta inte allting så allvarligt. Släpp loss och skratta åt dig själv det är mycket befriande jag lovar.

Det du har gjort mot Pysseliten har också påverkat mig och säker många av dem som kommenterat, hemska barndomsminnen som jag trodde inte påverkade mig längre plågar mig. Jag lider med Pysseliten och känner för och med henne.



Till sist till dig Karolina. Du vet säker att läs och skrivkonsten inte har så många år på nacken, några hundra år i människans historia men de som har tagit oss fram i utvecklingen är just precis sådana personer som Pysseliten som är extra begåvade och kreativa och som har lätt för att se möjligheter.

Jag behöver säkert inte upplysa dig om att flera av våra vetenskapsmän hade svåra läs och skrivproblem. Albert Einstein, ett genie som inte lät sig stoppas av något som han inte kunde rå för. Tänk på vad vi skulle ha missat om han hade gjot det.

Annika som inte lät sig stoppas

2010-07-26 @ 01:58:09
URL: http://svartahusets.blogspot.com/
Postat av: Pysselfarmor

Hej igen....jag har nu tittat igenom hela din blogg! och jag säger bara för guds skulle fortsätt blogga. Du är ett geni! Hör du det-du har något som andra inte har! Och det där med stavfel och annat trams som Karolina surrar om.....vem har inte det på sin blogg. Man kan väl inte sitta där och fundera i timmar på hur jag skriva här nu och hur blir det nu...stavfel - pjäfs skit i det!

Du har en urfin blogg och jag hoppas verkligen att du tar dig upp ur den ledsna gropen och kommer igång igen. Jag håller alla tummar och tår och skickar många många styrkekramar till dig! Ska tänka på dig genom cyberspacen så att du får kraft!

Du har något speciellt - det ska du veta!

2010-07-26 @ 02:10:47
URL: http://pysselfarmor.bloggplatsen.se
Postat av: Anna

Hej! DU får inte ta åt dig. Vem bryr sig om hur du skriver, jag förstår utmärkt vad du skriver och har inte haft en tanke på språket om jag ska vara ärlig. Denna person har inget mer för sig än att hacka på andra, vilket liv har jag att säga till den personen. Om hon nu inte gillar detta, fine. Besök inte bloggen mer då, människor som hon verkar du ändå inte har något gemensamt med så tänk inte mer på de nu.(vet att det är lättare sagt än gjort, men försök) DU inspirerar mig jätte mycket och du är otroligt duktig, stå på dig!KRAM

2010-07-26 @ 02:26:57
Postat av: Gunilla

Men inte kan du sluta!! Jag har ju hittat hit idag, för första gången. Och jag vill ha MER och MÅNGA vackra bilder, roliga förslag. Det finns alltid såna som ska vara negativa, men försök tänka att dom mår nog dåligt i sig själva och därför ska dom hacka på nån annan. Gå vidare. Det verkar vara många som vill ha dej kvar i bloggvärlden. Jag med:-)

2010-07-26 @ 09:38:36
URL: http://gunillawahlsten.blogspot.com
Postat av: gella

Hoppas verkligen att dessa inlägg peppar dig att fortsätta bloggar. Ser att fler än jag också märker stavfel och särskrivningar men väljer att bortse från det eftersom innehållet är så bra!!! :D Det är enligt mig innehållet som räknas! Super också av svenskläraren att skriva att det viktigaste är att våga skriva!! Jag hade också blivit ledsen av inlägget, men snälla fortsätt i alla fall! För vi är många som älskar dina inlägg!! Kram /gella

2010-07-26 @ 10:55:51
URL: http://gella.blog.se
Postat av: Margitha

Fortsätt blogga!!! Jag tycker inte att du ska sluta. Varför ska en person få dig att sluta?? När så många vill ha dig kvar. Kom igen nu du behövs :)



Själv är jag dyslektiker och jag blir så förbannad när jag läser detta.



Tack för en underbar blogg

Massor med styrka till dig att komma igen låt ingen sätta sig på dig :)

2010-07-26 @ 11:39:25
Postat av: Caroline

Fy så elakt att skriva en sån kommentar. Förstår inte folk som har mage att kommentera sånt. Jag älskar att läsa din blogg och hoppas verkligen att du kommer fortsätta att blogga. Som en liten tröst tycker jag att du ska gå in på min blogg och tävla om ett halsband. Jag finns på facebook oxå. Kolla in mina smycken.

Kram kram

2010-07-26 @ 12:28:23
URL: http://www.carolinedesign.se/blog
Postat av: dorene janzon

heej,,ja vad är en människa mot oss alla som bara älskar din blogg o längtar till varje nytt inlägg...förstår att de tar på dej men försök o ruska av dej de o låt inte de trycka ner dej...stor kram till dej...du är fantastisk...mvh dorene

2010-07-26 @ 13:21:05
Postat av: Sara

Men HALLÅ det är en blogg!!! Ursäkta språket men hur jäkla pantad är denna människa. Först och främst tar hon sig själv på ett alldeles för stort allvar, "En seriös skribent skulle vara mer vaksam över sitt språk" HALLÅ - VEM TROR HON ATT HON ÄR?

Det härliga med det utbredda bloggandet är att man kan få följa med helt vardagliga/spännande människor i deras liv/intressen. Männsikor vi aldrig skulle ha "lärt känna" pga av att det skrivna ordet som förr publicerade var till största del var komprimerat till en skrivande elit.



Dumma dumma kvinna som kommer och förstör för oss andra som gillar att följa din blogg och som inte bryr oss om särskrivningar och felstavningar. Om jag gjorde det får man hålla sig till sådana forum. Tycker att det är befriande att läsa dessa "vanliga" bloggar, en välbehövlig paus från det strukturerade och korrekta språket jag jobbar med varje dag - Jätte kram och keep upp the good work

2010-07-26 @ 18:47:41
Postat av: Johanna

Du har det lika snyggt som möbelaffärer :D !

2010-07-27 @ 08:27:02
Postat av: Mokzan

Men så pinsamt att anmärka om något sådant, det är till att sätta sig på höga hästar, vem bryr sig om grammatiken när det är inspirationen man vill ha.

Jag var själv inte så intresserad på svenskalektionerna (eller "svenska lektionerna" =) så häromdagen hade jag med ordet tånagel i ett inlägg, jag skrev tånagel men när jag använde rättstavningsprogrammet så vill den skriva tå nagel gud vet vad som är rätt, men vem bryr sig alla vet ju vad man menar. Hoppas du har haft en bra paus =)

2010-07-28 @ 17:38:39
URL: http://mokzan.blogspot.com
Postat av: Anonym

Tittar in på din blogg då och då. Tycker den är jättefin och inspirerande. Strunta i kommentaren hon är säkert bara avundsjuk på hur bra blogg du har. Jag har då inte reagerat över några stora skrivfel.

2010-07-29 @ 12:07:32
Postat av: Helena

Stor kram o puss till dig Eva=)Din blogg är ju superhäftig.Som sagt var,skaka av dig skiten bara=)Vem fan kan stavva;)Helena.

2010-07-29 @ 16:04:30
Postat av: mia

Det är patetiskt, jag hoppas du fick dig en känsla av råhet och känner dig nöjd med ditt brutala påhopp!!! Jösses, varför skulle andra bloggare skratta bakom en annans blogg för hur den stavar....Det är väl inte därför bloggen finns, eller rättare sagt bloggandet? Om det skulle vara därför har du väl en läs/skriv blogg, där du kan få ut din skrivar lust!!Du skriver att du tror att du ska få skäll, att du ska göra Eva ledsen, va faan tror du???? är du helt dum eller? Dessutom din fega krake, skriv ut din egen blogg, din FB eller mail adress, kanske rent av ditt telenummer, så lovar jag att vi alla som står bakom Eva kommer.....Jösses ditt patetiska elände, håll dig borta! Kram Eva, ger dig massor av energi o släpp detta........Stå på dig <3<3<3<3<3<

2010-07-29 @ 20:05:57
Postat av: Elisabeth

Hejsan Eva!

Jag förstår att det gör ont, men sluta inte! Det vi har med oss i vår "ryggsäck" får vi försöka göra det bästa av - alla har vi väl både positiva och negativa erfarenheter, men man lär sig av det också.

Det är inte språket som är det viktiga, det är att du är så generös och vill dela med dig av alla dina idéer och uppslag. Jag har kopierat många, och tittar gärna in på din blogg då och då. Nu blev jag irriterad, har någon problem så kan hon/han leta efter annat "läsvärt" - svenska akademin kanske?

Ge inte upp! Jag vill kunna fortsätta att läsa din blogg!!!

2010-08-01 @ 08:33:41
Postat av: Sandra

Du ska verkligen inte ta åt dig! Man kan inte vara bra på allt, så är det bara. Men du har en fantastisk blogg och du verkar vara en så varm och fin människa! Jag blir alltid glad när jag går in och läser hos dig :)

Stor KRAM

2010-08-11 @ 12:52:43
URL: http://lillasandii.blogg.se/
Postat av: Margitha

Har varit in här nu flera gånger och tycker att det är så trist att du inte bloggar vidare. Synd att du låter 1 förstöra för dig och att du inte ser hur många som vill att du fortsätter. Jag hoppas att du samlar ihop dig och startar bloggandet igen. Låt ingen sätta sig på dig..



Massor med pepp till dig och jag håller tummarna hårt för att du börjar igen.

2010-08-25 @ 08:02:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: